Zaana
Zaana
Follow Me on Pinterest
Kérdésed van? info@zaana.hu

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A ZAANA webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a webáruház használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Üzemeltetői adatok:

  • Cégnév: GG&Partners Kft
  • Székhely: 2000. Szentendre, Hajnal u.30.
  • Adószám: 24124694-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-09-159277
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: info@zaana.hu
  • telefon: + 36 30416 0756  ; + 36 70 382 1090

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház női ruházati termékeket és kiegészítőket forgalmaz.  A megjelenített termékek kizárólag online a webáruház szoftveren keresztül rendelhetőek meg. A házhoz-szállítás költségét nem tartalmazzák. Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

Házhozszállítási díjak a Fizetés és szállítás menüpont alatt találhatók. 

Regisztráció

Vásárlás felhasználói regisztrációval és regisztráció nélkül is lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

Rendszerünk a megrendelésről egy automatikus levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli. 

Garancia és csere

A jelenleg érvényben lévő jogszabály szerint a fogyasztónak jogában áll, hogy a távollevők között kötött szerződéstől 8 munkanapon belül egyoldalúan elálljon indoklás nélkül. Ebben az esetben a visszaküldés költségei és a nem rendeltetésszerű használatból származó értékvesztés a vásárlót terhelik. Hibás áru esetén a vételárat postai utalvánnyal vagy banki átutalással juttatjuk vissza, illetve kérésre és lehetőség szerint kicseréljük. Visszáru esetén kérjük, hogy minden esetben mellékelje az oldalunkról letölthető kitöltött visszáru nyomtatványt. Utánvétes és portós csomagot nem áll módunkban átvenni. Ahhoz, hogy a terméket visszavehessük, eredeti állapotában kell lennie, úgy ahogyan mi feladtuk: legyenek rajta a címkék, a ruhán ne legyenek viselési jelek. Kizárólag a fent említett kikötéseknek megfelelő termékeket áll módunkban visszavenni. A weboldalon együttesként szereplő árut együtt kell visszaküldeni. Amennyiben nem megfelelő méretválasztás miatt küldené vissza termékünket, az aktuális raktárkészlet függvényében biztosítjuk az áru cseréjét vagy árkülönbözet figyelembevételével választható másik ruha. Az eredeti csomagolásban való visszaküldés ebben az esetben szükséges. A postaköltség ilyenkor a vásárlót terheli. Ha a csere nem megoldható a vételárat visszajuttatjuk a vásárló részére.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.